Citygame Dieric Bouts (Leuven)

€ 22 per persoon, minimumprijs per reservatie € 220 (binnen België)

Terug naar alle spelen

Professionele begeleiding

Aangepaste toestellen

Voor grote & kleine groepen

Snelle opstart

wat?

Dieric, ook wel Dirk Bouts genoemd is een 15de-eeuwse kunstschilder uit de Lage Landen. Deze belangrijke schilder behoort tot de Vlaamse Primitieve en werkte voort op de werken van Van Eyck en Van der Weyden. Maar wat heeft hij nu te maken met Leuven? Wel, in 1448 trouwde hij met een Leuvense en in 1465 werd Bouts benoemd tot stadsschilder. Tot de dag van vandaag kan je enkele belangrijke werken van hem terugvinden in Leuven. Zo kan je het laatste avondmaal terugvinden in de Sint-Pieterskerk.

Dit spel kan je enkel spelen in Leuven.


hoe?

Tijdens deze interactieve citygame ontdek je alles over de 15de-eeuwse kunstschilder Dieric Bouts. Maar wat is dat nu juist een interactieve citygame? Het is een stadsspel dat je speelt met behulp van een tablet. Je trekt de stad in en gaat op zoek naar de juiste locatie. Op deze plaatsen in Leuven krijg je vragen of ludieke opdrachten voorgeschoteld over Dirk Bouts. Per goed volbrachte opdracht of juist antwoord krijg je punten. Het team met de meeste punten is de grote winnaar van het spel.

Ben jij ook benieuwd wie Dirk Bouts is en welke opdrachten wij jullie zullen voorschotelen? Je kan dit spel al spelen vanaf € 22 p.p (min €220 per spel) in Leuven. Wij voorzien al het nodige materiaal en zorgen voor een professionele spelbegeleider die jullie de uitleg van het spel komt geven.

 

Dit spel kan je vanaf 1 september spelen met iChallenge.


Aantal personen:
3 tot 800 personen

Spelduur:
3 uur

Extra:
Vaste start- en eindlocatie, oude markt in Leuven.
Prijs binnen België €22 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van €220 incl. BTW per gereserveerd spel

Zeer geschikt als:
Fun activiteit & teambuiding