#WalkTogether

Standaardversie: € 20 incl. BTW/PP, Gepersonaliseerde versie € 25 incl. BTW/PP

Terug naar alle spelen

Zonder begeleiding of met spelleiding van iChallenge op afstand

Je speelt op je eigen smartphone/tablet

Teambuilding

Vrij te kiezen met of zonder tijdslimiet

wat?

Deel je collega’s in in teams en kies een team-kapitein: samen gaan jullie individueel de strijd aan met de andere teams. Iedere collega is vrij om zijn spelgebied te kiezen: trek je naar het bos, verken je graag het stadscentrum of blijf je graag in je huiselijke buurt? Het maakt helemaal niet uit! Wat je wel moet doen, is wandelen! Elke 400m die je wandelt, opent een hele reeks aan vragen. Per juist antwoord gaat jouw teamscore de lucht in en verzamel je extra hints voor jouw team-kapitein, die met wat extra stappen en hulp, de teamscore tot een nog hoger niveau kan tillen!

Jullie spelen in teams tegen mekaar. Elk team bestaat uit een aantal deelnemers en 1 team-kapitein. Iedereen die de uitdaging aangaat speelt individueel het spel.

Jullie kunnen ervoor kiezen om allemaal samen binnen eenzelfde tijdspanne van 2 à 3u op pad te gaan, of om de deelnemers 1 week de tijd en ruimte te geven om naar buiten te trekken wanneer het hem/haar het best past, op zijn/haar eigen tempo. Het team dat aan het einde van de spelperiode de hoogste score heeft binnengewandeld, wint! Punten verdien je door vragen en opdrachten tot een goed einde te brengen.


hoe?

Per 400m afgelegde afstand ontvangt een deelnemer een virtuele badge. Met deze badge kan de deelnemer 5 vragen of opdrachten vrijspelen. Nadien dient hij/zij opnieuw 400m te wandelen om een nieuwe badge te ontvangen en opnieuw vragen en opdrachten te kunnen beantwoorden. Bij sommige vragen en opdrachten ontvangt de deelnemer ook extra hints: deze kan de team-kapitein gebruiken om nog moeilijkere vragen vrij te spelen. Deze zijn meer punten waard, maar vereisen ook enkele extra meters in de benen! Gelukkig zijn er de hints van de deelnemers om de kapitein zijn taak te verlichten!

Zin in gekregen? Desgewenst zorgen wij voor de start van jullie spel, voor een uitgebreide spelbegeleiding op afstand. Volledig coronaproof dus! Wij loodsen iedereen door de basisprincipes van het spel, waarna jullie zelf en individueel starten met deze ontspannende, spannende activiteit!

Zorg ervoor dat elke deelnemer over een volledig opgeladen gsm/tablet met GPS- en data-verbinding beschikt.  24u voor de start van het spel ontvangt elke deelnemer een unieke QR-code: door deze te scannen komt de deelnemer in het juiste spel en bij het juiste team terecht! Maak voor de gezelligheid een Whatsapp- of Messenger-groep aan met je teamleden, zo kunnen jullie ook alle hints centraliseren. Tijd om op stap te gaan! 3, 2, 1… GO!


Aantal personen:
max 7 personen per team, meerdere teams mogelijk

Spelduur:
Gemiddeld 2u, geen tijdslimiet

Extra:
Kan in een standaardversie of in een gepersonaliseerde versie.
Kan met of zonder iChallenge begeleiding op afstand.
Kan binnen een vaste tijdspanne of verspreid over 1 week.
VOLLEDIG CORONAPROOF
Standaardversie: € 20 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van € 200 incl. BTW per gereserveerd spel.
Geperonsaliseerde versie: € 25 incl. BTW per persoon met een minimumprijs van € 250 incl. BTW per gereserveerd spel.


Zeer geschikt als:
Corona-proof teambuilding