Blog

Samenwerken en bouwen aan vertrouwen: teambuilding to the rescue

“Teambuilding”. Bij ons roept het vooral het beeld op van een gillende Marjoke achter het stuur tijdens de slipcursus. Voor ons is het allerminst een verplichte dag waar veel werkuren verloren gaan. En zo zullen ook sommige collega’s in jouw bedrijf uitkijken naar een dagje gratis vertier. Andere medewerkers melden zich misschien standaard ziek en enkelen kijken er misschien wel naar uit om met hun collega’s eens buiten de werkvloer op stap te gaan. Maar de essentie gaat vaak verloren.


Lees meer

Getest en goedgekeurd: the Escape Game

Sommigen hebben het al gemerkt, anderen nog niet, maar het nieuwe jaar heeft heel wat nieuwigheden in petto voor iChallenge! Naast onze nieuwe website (jeej!), nieuw logo en de nieuwe huisstijl hebben we ook… “tromgeroffel” een spiksplinternieuw stadsspel voor jullie: het enige echte Escape Game! Daarbij heeft Dr. Crypto heel wat gijzelaars opgesloten in de stad. Er wacht hen een ongelukkig lot, tenzij jullie hen kunnen redden uit de handen van Dr. Crypto!


Lees meer
  • The Target was echt een leuk spel! Iedereen ging er helemaal in op, en het werd echt spannend op het einde!

    Daan Peeters

  • Fantastisch genoten van teambuilding event. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Sandra Dewitte

  • Leuk dat we achteraf de foto’s van tijdens het spel kregen! Zo kon de bruid nog lang nagenieten van haar vrijgezellenfeest

    Emma Desmet