Terug naar alle posts

Wat een jaar! Dit was de populairste stad in 2019

Het jaar 2020 draait na 3 weken weer op volle toeren, maar ook alle cijfers voor 2019 zijn ondertussen bekend. iChallenge kende een sterke groei en klokte af op bijna 1000 spelen! Jullie speelden het meest in juni en september, de populairste maanden van 2019!

De populairste stad

Er kan er maar één de populairste zijn, en uit meer dan 100 steden steekt Gent er met kop en schouders bovenuit! Maar liefst 101 spelen ging door in Gent, en daarmee troeft de Oost-Vlaamse hoofdstad steden zoals Antwerpen, Leuven, Brugge en Brussel de loef af.

Onze spelen in Gent beginnen en eindigen op de prachtige Vrijdagmarkt. Onze spelbegeleider wacht jouw groep op aan het Artevelde-standbeeld. Daar krijgen jullie de uitleg en de tablets waarmee je het spel kan spelen.

Operation Freddy en de varianten voor teambuildings en vrijgezellen leiden jullie langs de Korenmarkt, de Graslei, het Gravensteen, de Kouter en de Vlasmarkt. Zo komen jij en je teamgenoten langs alle leuke plekjes in Gent.

Ook The Target en Escape Game spelen zich in dit gebied af. Je kiest zelf je eigen route, maar alle spelelementen bevinden zich langs de toeristische hotspots. Geloof ons: na een stadsspel in Gent ben je vast en zeker klaar om een t-shirt van negenduust in je kast te hangen!

Het populairste spel

Het allerpopulairste spel van 2019 blijft Operation Freddy, met stevige concurrentie van het Escape Game. Freddy, de absurde kabouter-op-grote-mensen-maat heeft in elke stad 15 plaatsen voor jouw team uitgezocht. Daar krijg je fotochallenges, verschillende vragen en geluidsopdrachten.

Op die manier kom je langs de leukste plekjes in de stad, én krijg je toch iets mee over de geschiedenis van de stad (al is dat wel vanuit het standpunt van de sarcastische kabouter Freddy, zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!). De foto’s en geluidsfragmenten krijg je achteraf ook opgestuurd, als herinnering aan jouw citygame.

Jij kiest

Dus, al zin gekregen in een spelletje Operation Freddy in Gent? Of liever een Escape Game in Geel? Wij zien al onze steden even graag, jij kiest!

Terug naar alle posts

Meer...

 
  • Wij hebben met z’n allen enorm genoten. Dank je wel voor je uitleg en dergelijke. De foto’s zijn leuk geworden

    Maria

  • Nogmaals bedankt voor de goede organisatie en fijn bedrijfsuitje. De collega’s hebben een fijne tijd beleefd en raden dit zeker aan bij kennissen!

    Ken

  • Hartelijk dank voor de prachtige namiddag die we vrijdag in Buggenhout Bos mochten beleven. De aanwezigen waren ook nadien laaiend enthousiast. De foto’s spreken voor zich. Voor herhaling vatbaar!

    Dominiek