Terug naar alle posts

Schooluitstap: weg van het bekende terrein?

Jieha! Je mag opnieuw een schoolreis organiseren! Je hebt heel wat plannen om een originele schooluitstap te plannen, met vernieuwende inzichten en een niet-alledaagse insteek. Maar dan ontdek je het verkregen budget. Hoe kan je in godsnaam een goedkope schooluitstap organiseren en toch creatief uit de hoek komen? De leerlingen gaan op schoolreis naar Tongeren, Gent, Brugge, Ieper, Antwerpen,…, steden met een rijke geschiedenis. Op die schooluitstap spelen ze al jaren een stadsspel met pen en papier, waarbij ze een zoektocht doen naar de geschiedkundige stadstroeven. Want jawel, ook het educatieve kader mag niet vergeten worden! Omdat goedkoop en schooluitstap door busvervoer en slaapplaatsen voor scholen vaak moeilijk te combineren zijn, rest er vaak weinig budget voor de activiteiten op de schoolreis.

Niet getreurd, wij van iChallenge hebben een budgetvriendelijke schooluitstap voor je klaar staan in elke stad waar jullie schoolreis naartoe gaat! Met onze interactieve en educatieve stadsspelen ben jij de leukste leerkracht van de schoolreis! Wij bieden niet alleen een supervoordelig jeugdtarief maar ook een uniek en origineel GPS spel. Zowel voor grote jeugdgroepen op schoolreis als kleinere klasuitstappen (Chrystostomos, teambuilding met de klas) als voor de teambuilding voor de leerkrachten kun je in ons stadsspelaanbod zeker je gading vinden!

Voor de leerlingen bieden we op The Target, Escape Game en Operation Freddy het meest voordeligere tarief!

In sommige steden hebben we zelf specifieke themaspelen die perfect in jullie leerplan kunnen passen. Zo kun je in Gent op schooluitstap door de Middeleeuwen en ontdek je alles over WOI op schoolreis in Ieper. Mode in Antwerpen is ook van de partij net als de geschiedenis van de stripverhalen in Brussel en zoveel meer! Leer de leerlingen op een leuke manier samenwerken en echt genieten van hun schooluitstap met een supercool stadsspel van iChallenge! Je kan onze GPS stadsspelen ook in andere talen spelen, zodat je leuke schooluitstap ook binnen de lessen Frans of Engels past!

Terug naar alle posts

Meer...

 
  • Hartelijk dank voor de prachtige namiddag die we vrijdag in Buggenhout Bos mochten beleven. De aanwezigen waren ook nadien laaiend enthousiast. De foto’s spreken voor zich. Voor herhaling vatbaar!

    Dominiek

  • Nogmaals bedankt voor de goede organisatie en fijn bedrijfsuitje. De collega’s hebben een fijne tijd beleefd en raden dit zeker aan bij kennissen!

    Ken

  • Wij hebben met z’n allen enorm genoten. Dank je wel voor je uitleg en dergelijke. De foto’s zijn leuk geworden

    Maria