Terug naar alle posts

Moederdag: en als je haar nu eens een eigen spel cadeau deed?

Op 13 mei is het weer moederdag! Jouw mama is de allerbeste, en je wil haar dat maar al te graag tonen. Maar waarmee kan je haar dit jaar in de bloemetjes zetten? Welk moederdagcadeau zou ze leuk vinden? Opnieuw parfum? Bloemen? Chocolade? Feit is dat onze mama’s heel blij zijn met deze attenties, maar stiekem willen ze niets liever dan weer eens wat zorgeloos tijd met hun geliefde kroost doorbrengen. Een lekkere brunch, een dagje shoppen of samen wilde dieren spotten in de zoo?

En wat als je nu met het hele gezin een stadsspel zou doen, speciaal voor moederdag? Want volwassenen willen ook graag een verjaardagsfeest! Van een uniek cadeau voor mama gesproken! Met onze GPS-spelen geniet ook jij zonder zorgen van een gezellig dagje uit met mama, waarbij ze niet bijkomt van het lachen, zelf op pad mag als gangster of moet ontsnappen uit de klauwen van Dr. Crypto!

Wil je liever echt iets mega speciaals doen voor dit verjaardagsfeest voor mama? Tijdens een supergezellige wandeltocht in een stadscentrum naar keuze, biedt iChallenge jou de kans om la mama, moeke, mammi, moeder, of hoe je je allerliefste moemoe ook mag noemen, op een echt voetstuk te plaatsen! Samen kunnen we een stadsspel maken waarin zij centraal staat. Geef ons een leuke babyfoto en laat mama raden wie van haar kroost staat afgebeeld. Of is mama grote fan van Marco Borsato? Laat ze dan een liedje van hem zingen op de Meir in Antwerpen! Hoe oud zijn alle kleinkinderen samen? Wanneer zoende ze voor het eerst met papa? Dat en nog zoveel meer zijn heel wat leuke doe-opdrachtjes voor hét jaarlijkse verjaardagsfeest voor moeders, die wij voor jou of met jou bedenken, en zo zorgen voor een gezellige, originele en onvergetelijke moederdag! De herinnering blijft ook meer dan levend dankzij al het leuke beeld- en geluidsmateriaal dat je na het spel ontvangt! Zin in gekregen? Kijk dan zeker in ons spelaanbod, waarbij we specifiek Freddy PLUS Feestvarken aanraden, of stuur een mailtje!

Terug naar alle posts

Meer...

 
  • Wij hebben met z’n allen enorm genoten. Dank je wel voor je uitleg en dergelijke. De foto’s zijn leuk geworden

    Maria

  • Nogmaals bedankt voor de goede organisatie en fijn bedrijfsuitje. De collega’s hebben een fijne tijd beleefd en raden dit zeker aan bij kennissen!

    Ken

  • Hartelijk dank voor de prachtige namiddag die we vrijdag in Buggenhout Bos mochten beleven. De aanwezigen waren ook nadien laaiend enthousiast. De foto’s spreken voor zich. Voor herhaling vatbaar!

    Dominiek