Terug naar alle posts

Wij zoeken een nieuwe collega!

Wij zoeken een nieuwe collega! Ben jij het manusje van alles met vooral een vlotte pen, een perfecte kennis van het Nederlands en Frans, een rijbewijs, veel zelfdiscipline en vooral heel veel goesting om ook op zaterdag het beste van jezelf te geven tijdens het begeleiden van citygames? Bekijk dan hier onze vacature en stuur als de bliksem je sollicitatie door! Hopelijk tot snel!

Terug naar alle posts

Meer...

 
  • Nogmaals bedankt voor de goede organisatie en fijn bedrijfsuitje. De collega’s hebben een fijne tijd beleefd en raden dit zeker aan bij kennissen!

    Ken

  • Wij hebben met z’n allen enorm genoten. Dank je wel voor je uitleg en dergelijke. De foto’s zijn leuk geworden

    Maria

  • Hartelijk dank voor de prachtige namiddag die we vrijdag in Buggenhout Bos mochten beleven. De aanwezigen waren ook nadien laaiend enthousiast. De foto’s spreken voor zich. Voor herhaling vatbaar!

    Dominiek